Have You Noticed?

I’ve noticed…๐Ÿง

I’ve noticed people are angry ๐Ÿคฌ on FB these dayz for one reason or another. Makes sense since we are entering what is called the “eclipse corridor” tomorrow with the first of 3 “back to back” eclipses (Jun 5th lunar, Jun 20th solar, July 5th lunar). Things get churned UP ๐ŸŒช on purpose during these astrological events ๐ŸŒ .Things are brought UP๐Ÿคฎto be revealed and healed๐ŸŒฟ.

I’ve also noticed that if you post up an alternative thought or different opinion, dialogue quickly becomes heated debate ๐Ÿ˜คwhere the alternative is immediately condemned as “bad” and “wrong”. I’ve noticed censorship from the top down and down up ๐Ÿค. I’ve noticed people waving their fingers at others in judgement. I’ve noticed what was bad is now good and what was good is now bad. What I also k(no)w-ticed is that opinions are like assholes. Everybody’s got one but they forget that theirs can stink too ๐Ÿ’ฉ. So I’m choosing the alternative route and taking the road less travelled ๐Ÿ›ฃ. The main roads are full of too many “idiots” careening out of control ๐Ÿ˜ˆ๐Ÿšง๐Ÿ˜.

This is a picture of the pink and purple sacred fire ๐Ÿ”ฅ that some of us are starting to see in the skies at sunrise ๐ŸŒ…and sunset ๐ŸŒ„. It is a “holy” fire that transmutes negative energies man-made or otherwise. It represents love ๐Ÿ’œ, peace ๐Ÿ•Šand harmony ๐ŸŒˆ. It is frequently used in energy medicine, alternative healing modalities, prayer and meditations. I am posting it up today to help shift the dialogue back to the middle in my own little world ๐ŸŒŽto try to create a bridge ๐Ÿ—๐ŸŒbetween “right” and “wrong” or “good” or “bad”. Feel free to post it up too if you feel so called.

I’m hopping online tomorrow at 1:00pm ET for the lunar eclipse to help shift things into love, peace and harmony Full Moon Lunar Eclipse Healing Experience With Jennifer Clark. Free to participate but registration is required. Replay available for those who can’t make it live. #shift2gether #love #peace #harmony Soulful Solutions with Jennifer Clark

https://bit.ly/3gLtTAG

Leave a Reply